Új jelszó kérése

Gyártók

BH fitness
Kettler fitneszgépek

Bremshey Sport

Robust fitness

Tunturi Fitness

Panatta Sport

Hírek

2016.10.26 11:44
2016.10.03 11:36
2016.09.12 9:58
2016.06.13 12:16
2016.06.07 11:09
2016.05.30 9:18
2016.05.27 15:21
2016.05.03 9:14
2016.04.06 9:17
2016.01.18 10:05
2016.01.11 9:45
2015.12.08 11:17
2015.09.22 13:42
2015.09.07 12:57
2015.09.01 9:18
2015.08.27 15:29

Fizetési megoldás

Termékajánló

Partnereink

Termék részletekNordicTrack New C 5.5 elliptikus tréner

-20%
NordicTrack New C 5.5 elliptikus tréner
 • NordicTrack New C 5.5 elliptikus tréner
 • NordicTrack New C 5.5 elliptikus tréner
 • NordicTrack New C 5.5 elliptikus tréner
 • NordicTrack New C 5.5 elliptikus tréner
499 000 Ft
Akció: 399 000 Ft
Hitelkalkulátor

Beépített iFit Live technológia IFIT BLUETOOTH kompatibilitás, táblagép tartó, kézzel állítható rámpa... • NordicTrack NEW C 5.5 elliptikus tréner


  Az Új C 5.5-ben testreszabhatja edzéseit. Beépített iFit Live technológia IFIT BLUETOOTH kompatibilitás, táblagép tartó, kézzel állítható rámpa (dőlésszög állítás), 5" Higg Contrast kijelző, 125 kg teherbírás, 20 edzésprogram.

  Lendkerék súly

  8 kg (új fejlesztés - Crank Inertia). Crank Inertia: Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

  Ellenállási fokozatok száma: 20  Próbála ki valamelyik professzionális edzést a 20 előre beállított edzésprogram közűl, amelyet egy kiváló személyi edző tervezett. Az programok automatikusan beállítják az ellenállást bizonyos fitness célok elérése érdekében. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM).

  SOFTTOUCH™ felső karok

  Több kalóriát égethet el a felsőtest kiváló mozgatásával. A puha tapintású, hosszú fogantyúk minden magassághoz, megfelelő tartást és edzést biztosítanak, miközben a a karokat kényelmesen tartják az edzés során.

  Állítható dőlésszög, ízületvédő taposópedálok


  NordicTrack C 5.5 Elliptikus tréner dőlésszög állítás
  A rámpa dőlésszöge 5 fokozatban kézileg állítható, melynek következtében a lépéshossz nagysága is megváltozik. Egy egyszerű segédgomb segítségével változtatja meg pár pillanat alatt. Igy a lépés nagyságát és hosszúságát is megváltoztatja, hogy jobb eredmények eléréséhez segítse önt edzése során.

  Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni. A puha felületnek köszönhetően minden egyes lépésnél csökkentve lett az ízületeket érő terhelés nagysága, rugalmasságának köszönhetően pedig segíti az edzést.

  Programok száma:

  20 választható edzésprogram (kalória, intenzitás és teljesítmény alapú programok + iFit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Maximális terhelhetőség: 125 kg

  Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az elliptikus trénert ennél nehezebb személy!

  Minőség és stabilitás

  A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

  Ellenállás

  SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

  A teljes test edzése

  Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

  Méretes pedáltalpak

  A kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében a pedálok nagy méretűek, és csúszásmentesek.

  Kijelző 5” kék háttér világítású LCD


  NordicTrack C 5.5 Elliptikus LCD kijelző
  Az LCD kijelzőn, megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát.Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára egy tablettel kijelzőn edzés közben hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz, hírekhez, elolvashatja e-maileit, nézheti a sport összefoglalókat, elérheti a saját Facebook-oldalát, az internet által nyújtott lehetőségek teljes tárháza nyílik meg Ön előtt az AndroidTM operációs rendszer segítségével, ha úgy kívánja.

  Pulzusmérés

  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Beépített kerekek

  A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

  Interaktív edzés


  NordicTrack C 5.5 Elliptikus ifit kompatibilitás
  Még több edzésprogramhoz enged hozzáférést az iFiT Live™. Letöltheti a Jillian Michaels által összeállított edzésprogramokat, melyek automatikusan állítják és változtatják az ellenállását. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Testre szabhatja edzésterveit, edzésének alakulását figyelemmel kísérheti és kezelheti a weboldalon. Nélkülözhetetlen kellék az iFiT Live™ wifi modul , mely opcionálisan megvásárolható. Az iFit Live™ szolgáltatás a www.ifit.com weboldalon történő regisztrációt követően 1 évig érvényes, a tagság évente meghosszabbítható.

  IPOD-kompatibilis SOUND SYSTEM

  Élvezze kedvenc zenéit, edzés közben. Az integrált 2 hüvelykes hangszórós hangrendszerhez csatlakoztathat iPod vagy más MP3 eszközhöz.

  Kulacstartó

  A kényelmesen integrált palacktartó segít az edzés során a hidratálásban.

  Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

  Garancia

  12 hónap
 • Gyártó
  NordicTrack
  Garancia
  12 hónap
  Felhasználható testsúly
  125 kg
  Önsúly
  79 kg
  Lenkerék súly
  8 kg
  Fékrendszer
  Mágneses
  Ellenállás állítás
  20 fokozat
  Pulzus
  Markolati
  Hajtás
  Ékszíjas
  Cikkszám
  NTEVEL69818
 • lendkerék súly (kg)
  8
  ellenállási szint
  20
  kijelző
  LCD
  programok
  20
  mp3/iPod bemenet
  Igen / Igen
  ifit kompatiilitás
  Igen (opcionális)
  pulzusmérés
  markolati
  melkasöves pulzusmérés
  opcionális
  összecsukhatóság
  nem összecsukható
  a termék méretei (cm)
  169 x 63 x 169
  összecsukott méret
  -
  termék súlya (kg)
  79
  dobozolt súly (kg) -
  max. felhasználható testsúly (kg)
  125 kg
  hálózati tápellátás
  Igen
  csomagolt méret (cm)
  178 x 37 x 77