Professzionális fitneszgépek edzőteremek és magánszemélyek részére! Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

Email: info@sport8.hu  I  Referencia bemutató terem: 2310 Szigetszentmiklós, Ipar u. 1.

Kérdése van? Hívjon minket! +3618774865 +36203253969

FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD

FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD
FREEMOTION I22.9 INCLINE TRAINER FUTÓPAD

FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópad 22''-os HD érintőképernyős kijelzőn, a beépített iFit Live technológiával a világ bármely részét futhat, saját személyi edzőt választhat. Így az edzés motiváló, interaktív. Több kalóriát éget el kevesebb erőkifejtéssel.

Részletek

Az új FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópad 22''-os HD érintőképernyős kijelzőn, a beépített iFit Live technológiával a világ bármely részét futhat, saját személyi edzőt választhat. Így az edzés motiváló, interaktív. Több kalóriát éget el kevesebb erőkifejtéssel.

Globális interaktív edzés (iFit Live)Fedezze fel a világot a FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópaddal anélkül, hogy elhagyná a termet. Több ezer inspiráló oktatóvideó, amelyeket a világ lenyűgöző helyszínein forgattak,  beleértve a 60+ országot és mind a 7 kontinenst. FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópad 22" -os kijelzőjő dőlése még a tájhoz, terephez és az edző utasításaihoz is igazodik.


Éld át, hogy az edző végigvezesse az órát, és virtuálisan irányítsa az edzésed a professzionális FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópad 22" -os kijelzőjő segítségével.


                         Maxold ki az edzést! -3% lejtő, 30% emelkedő     Az akár -3%-os lejtős edzés sokkal jobban javítja az erőnlétet, mint a sík felületeken végzett edzés. Legyen szó futásról vagy gyaloglásról, a lejtőn végzett edzés növeli a pulzusszámot, az izmok aktiválódását és a kalóriafelhasználást, mindezt kevésbé érzékelhető terhelés mellett, miközben csökkenti a sérüléshez vezető hatást. 

Az iparágban vezető 30%-os dőlésszöggel és egy gombnyomással változtatható -3%-os lejtéssel több zsírkalóriát égethet el a FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópaddal, kevesebb megerőltetéssel. Mivel az elsődleges üzemanyagforrás zsírból származik, 30%-os lejtőn séta 3,6-szor több kalóriát éget el, mint sík felületen.

Pulzusfigyelés EKG markolattalSzerezz valós idejű adatokat edzés közben a beépített EKG markolatokkal. Az eredmények megmutatják, hogy, hogy mikor vagy az ideális szív-egészségügyi zónában. Az Ant+ és a Polar® készülékekkel is kompatibilis.

Érintőképernyős kijelző
(22” Color Touch-Screen Display)


Videó kapcsolatok: Koax, HDMI bemenet, Audio csatlakozások 3,5 mm-es audiokimenet, Bluetooth

Motorteljesítmény: 5 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotorÉlvezd az erős 5CHP motorteljesítményt edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést a 3,5 hüvelykes hengerek, a kiegyensúlyozott görgők kúpos szalagvezetővel  biztosítják a futópadnak.

Ergonómikus futófelület

Neked csak futnod kell. A FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópadot úgy alakították ki, hogy a futófelület széles és rugalmas legyen. A biztonságod fontos ezért a jobb és bal oldali szegélyek szélesek és párnázottak. A hátsó fellépő 2in1 hiszen alatt az erős 5CHP motor, így a burkolat is széles, fellépőgént szolgál.


Kényelmed fontosKézközelben a piros, jól látható stop funkció, mely azonnal megállítja a futópadot. Futás közben a ventillátor segít az edzésben, melyet FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópadhoz állírtható CrossFlow™ 3 sebességes, 20,3 cm-es ventilátor AutoBreeze™ funkció biztosítja.

Könnyen mozgatható

 

A konnyen poziciónálható szintezőlábak a talaj esetleges egyenletlensége is gyorsan szintbe hozható. A FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópad mobilítását úgy tervezték, hogy az első, visszahúzható forgatógörgők és a hátsó szállítókerekek segítségével könnyen mozgatható legyen.

Maximális terhelhetőség: 181 kg

 

FREEMOTION i22.9 Incline Trainer futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, akár 181Kg felhasználói testsúlyt is kibír. A gyártó a sprintelőkre is gondolt, a maximális segesség kategóriájában egyedülállóként 24Km/h.

Garancia

36 hónap

Adatok
Gyártó
FREEMOTION
Garancia
36 hónap
Motor
5 CHP
Felhasználható testsúly
181 kg
Sebesség
24 km/h
Dőlésszög
30%
Önsúly
100 kg
Cikkszám
FMTK74819
Tömeg
100 kg/db
Hasonló termékek