Új jelszó kérése

Gyártók

BH fitness
Kettler fitneszgépek

Bremshey Sport

Robust fitness

Tunturi Fitness

Panatta Sport

Hírek

2016.10.26 11:44
2016.10.03 11:36
2016.09.12 9:58
2016.06.13 12:16
2016.06.07 11:09
2016.05.30 9:18
2016.05.27 15:21
2016.05.03 9:14
2016.04.06 9:17
2016.01.18 10:05
2016.01.11 9:45
2015.12.08 11:17
2015.09.22 13:42
2015.09.07 12:57
2015.09.01 9:18
2015.08.27 15:29

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekBH Professional L550 - Hát- evezőgép

BH Professional L550 - Hát- evezőgép
 • BH Professional L550 - Hát- evezőgép
1 169 000 Ft

Valósítsa meg a hát, felsőtest és hasizmok tökéletes edzését anélkül, hogy a hát izmait megerőltetné, azt terhelné!

 • BH fitness Tr series tricepsz edzésBH Professional L550 - Hát- evezőgép

  A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  A BH Professional L450 - Ez a rendkívül sokoldalú gép a hát és mell izomzatának edzésére szolgál. A több pozícióban megfogható széles rúddal való lehúzáson kívül lehetőség van evező gyakorlat megvalósítására. A vastag párnázat kényelmet biztosít.

  A terhelés nagyon könnyen kiválasztható az edzési pozícióból. Állítsa be az Önnek kényelmes lábpárna pozíciót (10 különböző helyzet) és helyezskedjen el a kimondottan hosszú támlán, majd fogja meg a fogantyút, a felsőtest izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el!

  Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Vizuális intuitív szintjelzővel segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között is.

  A BH TR Series tökéletes biomechanika gépcsalád, melyek a legújabb innováció és stílus jegyében születtek. Megfelelnek az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez szükséges követelményeknek: vonzók, szilárd kialakításúak, kompakt és könnyen kezelhető gépek. A TR megbízható teljesítményt és elegáns kialakítást kínál, hogy a létesítményben egyensúlyban legyen a funkcionalitás, a biztonság és a kiváló hangulattal.

  A BH TR Series úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.

  Bh Fitness TR series

  A BH TR Series gépek a mechanika, a mérnöki, az anatómiai és a fiziológiai alapelvek figyelembe vételével készült, biztosítják, hogy minden egyes mozgás sima, természetes és nagy izomkoncentrációjú legyen.

  • Minden egyes termék, ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festéssel rendelkezik, így garantálva garantálja a tartósságot
  • INJECTED CORE térdtámla a legjobb testpozíciót biztosítják, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és a párnázat deformálódását.
  • Kettős funkció - lehúzás és evezés.
  • Alsó profilú és tömör vonalú kialakítás. Látványosabb és elegáns vonalvezetésű kialakítás.
  • Vizuális intuitív szintjelző 3 színben az kiválasztott súly méretétől függően: kezdő, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban.
  • Polikarbonát burkolatok - A balesetek megelőzése érdekében. Nagyon könnyen tisztítható.
  • Mágneses súlyállítás - A mágnesek biztosítják, hogy a súlyválasztó pontosan közepén jöljön ki.
  • Ultra szilárd acél ház a nagy teherbírás érdekében.
  • Nagy ellenállóságú, 5 mm vastag bevonatú acélkábel -Sima, biztonságos edzésért.
  • Mechanikus lábpárna beállítás 10 pozícióban. Lehetővé teszi a gép beálíltást mindenféle felhasználó számára, és segít a helyes testtart kialakításában használat során.
  • Információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és a testmozgást. Segít a felhasználónak a helyes használatában.
  • Az alumínium csúszásgátló kialakítás a legjobb érzést biztosítja edzés során és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
  • Első és hátsó burkolat. Nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára edzés során, elkerülve a baleseteket a tárcsák mozgása közben.
  • Gumi lábak csúszásmentes érintkezést biztosítanak a padlóval, és védik a padlóburkolatot a károsodások ellen.
  • 4 mm-es vastagságú szerkezet, nagy tartósságú acélból készítve, a kimagasló teherbírás, a sima és biztonságos edzés érdekében.
  • Nagy tartósságú rozsdamentes csavarok.
  • Lézervágási technológia kulcsfontosságú a kialakított felület minősége. A BH Fitnes minden TR Series gépénél biztosítja ezt.


  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  NEM LEHET KÉTSÉGED!!!
  Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness TR és XT series termékeket.

  Hossz (cm)
  122
  Szélesség (cm) 185
  Magasság (cm) 220
  Súly (kg) 232
  Terhelés (kg) 125
  INJECTED CORE Igen
  50 mm magas talajszerkezet Igen

  Súlytartók (db)

  -
  Beállítás -
  Beállítás tipusa

  -

  Kettős funkció Lehúzás
  Evezés
  Kontúrozott párnák Igen
  3 rétegű festés kezelés Igen
  Vizuális skála- szintjelző
  Igen
  Nem abszorbens gumi fogantyú Igen
  Öntött gumi lábak Igen
  Lézervágási technológia Igen
  Kerekített szögű csövek Igen
  Kerekeken történő könnyű szállításhoz -
  Megerősített keret Igen
  Sárga jelzésű elemek Igen
  Első és hátsó burkolatok Igen
  Magyarázó grafikus panel Igen
  Mágneses súlyállítás Igen
  5 mm vastag fonott acélkábel Igen
  Csúszásmentes platformfelület Igen
  Helping bench -
 • Gyártó
  BH Fitness
  Cikkszám
  bh-pro-l550

 • A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  Olyan fitnesz gépekről beszélünk, melyek az innováció és stílus jegyében születtek, és a felhasználási igények legmagasabb minőségi kívánalmainak is megfelelnek.

   style=
  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  A BH társaság 1909-ben alakult. Kezdetben acélipari termékeket gyártott Észak-Spanyolországban.

  A BH név Beistegui Hermanos névből származik,
  amely magyarul Beistegui testvéreket jelent.1919-ben az Beistegui testvérek az acélipar tapasztalatukra alapozva elkezdtek kerékpár pedálokat gyártani, így kezdődött fitnesz termékeik hosszú története.  Ma, a BH-csoport több szempontból is globális világmárka mivel továbbra is elkötelezett a legjobb minőség és a legfejlettebb technológiák iránt. BH a világ vezető gyártói közé tartozik a kerékpárok, a napenergia és fitness termékeket terén.

  BH Fitness részlege 1960-ban jött létre az egyre növekvő minőségi fitnesz felszerelések kereslet iránta. Mára mint egy 65 országában, mind az öt kontinensen történik a BH fitneszgépek értékesítése. BH Fitnesz minőségi, élvonalbeli technológiák teljes spektrumával áll az ügyfelek igényeinek kielégítésére. Elkötelezett a minőségbiztosítás és az innovatív kutatás-fejlesztési iránt.

  BH Fitness továbbra is piacvezető szerepére összpontosít, folyamatos fejlesztései meghaladják a várakozásokat.

  Bh Fitness vállalat

  - 1909 Beistegui Hermanos SA cég alapítása, ismertebb nevén BH,
  - 1919 Az első világháború végére, jelentős tapasztalatra tett szert az acél megmunkálásában. Elindul a BH újraszabályozott kerékpár gyártása
  - 1975-re az első edzőtermi szobakerékpár gyártása.
  - 1980: BH lett az első olyan vállalat, amely bevezette a rezgő kerékpárt ( "Vibrocycle").
  - 1985 A BH cég létrehozza a Exercycle SA részleget azzal a céllal, hogy a nagy kereslet miatt növelje az otthoni fitnesztermékek termelését.
  - 1987: A BH lett az első vállalat, amely bevezeti termékeiken az elektronikus monitort.
  - 1988: Az evezőgépeknél az állítható hidraulikus rendszer bevezetése

  - 1990: A BH lett az első vállalat, amely kifejlesztette a sokoldalú kijelzőt (távolság, elégetett kalória, idő, sebesség).

  - 1992: A BH bemutatja a világ első otthoni mágneses fékrendszerű kerékpárt.
  - 1995: A BH elkezdi az alumínium felhasználását az otthoni fitnesz termékeknél.
  - 1996: A BH legyártja az első európai Spin Bike-ot.
  - 1997: A BH használja elsőként az AC motort, mely a futópadok megbízhatóság érdekében, mely váltóáramú frekvenciaváltós motorokat jelent.
  - 2006 A Tajvani BH-ázsiai cégük megalakult, hogy ellássa a csendes-óceáni piaci keresletet, köztük Japán, Korea, Tajvan, Hong Kong és Ausztráliália térségét.
  - 2007 Megalakul a BH Észak-Amerika csoportja.
  - 2011 Világújdonság az energiatakarékos ECO üzemmód bevezetése a BH Fitness otthoni futópadoknál
  - 2012 Világújdonság! A világon elsőként fejlesztette ki az APPLE céggel együttműködve az iPhone, iPad, iPod-dal működő fitneszgépeket.
  - 2013 Világújdonság! A 2012-ben megjelent interaktív alkalmazásokat kibővítették ANDROID verzióra is, mely BLUETOTH-on keresztül csatlakoztatható. Megjelentek az i.Concept fitneszgépek.
  - 2013 i.Concept fitneszgépek: i.F2W futópad, i.F4R futópad, i.Khronos ellipszis tréner, i.Spada spinning kerékpár, i.Carbon Bike szobakerékpár megjelenése, mely Apple és Android eszközökkel is kompatibilis.
  - 2014 DUAL futópadok: F1 DUAL, F2 DUAL, F2W DUAL, F4 DUAL, F9R DUAL, F12 DUAL
  - 2014 DUAL elliptikák: NLS12 DUAL, NLS18 DUAL, ATLANTIC DUAL, FDC19 DUAL
  - 2014 DUAL spinning kerékpárok: SPADA DUAL
  2017 TFT termékek megjelenése

  A BH Fitness célja egyértelmű:
  Kíváló minőségű termékek gyártása és fejlesztése több mint 100 éves szakmai tapasztalattal, hogy egyszerűen a legjobb legyen a piacon.

  Gyári website: www.bhfitness.com

  BH Fitness Apple/ANDROID fitneszgépek = i.Concept