Új jelszó kérése

Gyártók

BH fitness
Kettler fitneszgépek

Bremshey Sport

Robust fitness

Tunturi Fitness

Panatta Sport

Hírek

2016.10.26 11:44
2016.10.03 11:36
2016.09.12 9:58
2016.06.13 12:16
2016.06.07 11:09
2016.05.30 9:18
2016.05.27 15:21
2016.05.03 9:14
2016.04.06 9:17
2016.01.18 10:05
2016.01.11 9:45
2015.12.08 11:17
2015.09.22 13:42
2015.09.07 12:57
2015.09.01 9:18
2015.08.27 15:29

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekBH Professional L090 - Vállnyomó gép

BH Professional L090 - Vállnyomó gép
 • BH Professional L090 - Vállnyomó gép
 • BH Professional L090 - Vállnyomó gép
1 299 000 Ft

Váll edzése, formálása kényemes, biztonságos és professzionális módon csökkentve az ízületi stresszt! Rendkívül egyszerű használat!

 • BH fitness Tr series tricepsz edzésBH Professional L090 - Vállnyomó gép

  A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  A BH Professional L090 váll edzése, formálása kényemes, biztonságos és professzionális módon csökkentve az ízületi stresszt! Rendkívül egyszerű használat! Állítsa be az Önnek kényelmes ülés  pozíciót, lépjen rá a kioldó pedálra  a megfelelő induló pozíció kialakítása érdekében, majd fogja meg a karokon található csúszásmentes fogantyúkat, így a váll izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el! Az edzőgépen csak kétkaros gyakorlat végezhető el. Ellensúlyozott kar kiküszöböli az szerkezetből adódó súly változást, lehetővé téve, hogy csak a kiválasztott súlyt emelje fel.

  Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Vizuális intuitív szintjelzővel segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között is.

  A BH TR Series tökéletes biomechanika gépcsalád, melyek a legújabb innováció és stílus jegyében születtek. Megfelelnek az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez szükséges követelményeknek: vonzók, szilárd kialakításúak, kompakt és könnyen kezelhető gépek. A TR megbízható teljesítményt és elegáns kialakítást kínál, hogy a létesítményben egyensúlyban legyen a funkcionalitás, a biztonság és a kiváló hangulattal.

  A BH TR Series úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.

  Bh Fitness TR series

  A BH TR Series gépek a mechanika, a mérnöki, az anatómiai és a fiziológiai alapelvek figyelembe vételével készült, biztosítják, hogy minden egyes mozgás sima, természetes és nagy izomkoncentrációjú legyen.

  • Minden egyes termék, ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festéssel rendelkezik, így garantálva garantálja a tartósságot
  • INJECTED CORE ülés és támlák a legjobb testpozíciót biztosítják, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és a párnázat deformálódását.
  • Kioldó pedált a megfelelő induló pozíció kialakítása, a könyebb használat és túlterhelés elkerülése érdekében.
  • Multipozícionáló markolat: A felhasználó magasságához és természetes helyzetéhez igazítva.
  • Alsó profilú és tömör vonalú kialakítás. Látványosabb és elegáns vonalvezetésű kialakítás.
  • 38 cm-es alumínium csúszásgátló markolat a legjobb fogási érzést biztosítja edzés alatt és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
  • Vizuális intuitív szintjelző 3 színben az kiválasztott súly méretétől függően: kezdő, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban.
  • Mágneses súlyállítás - A mágnesek biztosítják, hogy a súlyválasztó pontosan közepén jöljön ki.
  • Ultra szilárd acél ház a nagy teherbírás érdekében.
  • Nagy ellenállóságú, 5 mm vastag bevonatú acélkábel -Sima, biztonságos edzésért.
  • Mechanikus ülésbeállítás a magassági pozíció numerikus kijelzésével. Lehetővé teszi a gép beálíltást mindenféle felhasználó számára, és segít a helyes testtart kialakításában használat során.
  • Információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és a testmozgást. Segít a felhasználónak a helyes használatában.
  • Az alumínium csúszásgátló kialakítás a legjobb érzést biztosítja edzés során és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
  • Első és hátsó burkolat. Nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára edzés során, elkerülve a baleseteket a tárcsák mozgása közben.
  • Polikarbonát burkolatok - A balesetek megelőzése érdekében. Nagyon könnyen tisztítható.
  • Gumi lábak csúszásmentes érintkezést biztosítanak a padlóval, és védik a padlóburkolatot a károsodások ellen.
  • 4 mm-es vastagságú szerkezet, nagy tartósságú acélból készítve, a kimagasló teherbírás, a sima és biztonságos edzés érdekében.
  • Nagy tartósságú rozsdamentes csavarok.
  • Lézervágási technológia kulcsfontosságú a kialakított felület minősége. A BH Fitnes minden TR Series gépénél biztosítja ezt.


  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  NEM LEHET KÉTSÉGED!!!
  Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness TR és XT series termékeket.

  Hossz (cm)
  194
  Szélesség (cm) 147
  Magasság (cm) 148,5
  Súly (kg) 243
  Terhelés (kg)/opcionális (kg) 125
  INJECTED CORE Igen
  50 mm magas talajszerkezet Igen

  Súlytartók (db)

  -
  Beállítás ülés
  Beállítás tipusa

  Kézi

  Kettős funkció -
  Kontúrozott párnák Igen
  3 rétegű festés kezelés Igen
  Vizuális skála- szintjelző
  Igen
  Nem abszorbens gumi fogantyú Igen
  Öntött gumi lábak Igen
  Lézervágási technológia Igen
  Kerekített szögű csövek Igen
  Kerekeken történő könnyű szállításhoz -
  Megerősített keret Igen
  Sárga jelzésű elemek Igen
  Első és hátsó burkolatok Igen
  Magyarázó grafikus panel Igen
  Mágneses súlyállítás Igen
  5 mm vastag fonott acélkábel Igen
  Csúszásmentes platformfelület -
  Helping bench -
 • Gyártó
  BH Fitness
  Cikkszám
  bh-pro-l090

 • A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  Olyan fitnesz gépekről beszélünk, melyek az innováció és stílus jegyében születtek, és a felhasználási igények legmagasabb minőségi kívánalmainak is megfelelnek.

   style=
  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  A BH társaság 1909-ben alakult. Kezdetben acélipari termékeket gyártott Észak-Spanyolországban.

  A BH név Beistegui Hermanos névből származik,
  amely magyarul Beistegui testvéreket jelent.1919-ben az Beistegui testvérek az acélipar tapasztalatukra alapozva elkezdtek kerékpár pedálokat gyártani, így kezdődött fitnesz termékeik hosszú története.  Ma, a BH-csoport több szempontból is globális világmárka mivel továbbra is elkötelezett a legjobb minőség és a legfejlettebb technológiák iránt. BH a világ vezető gyártói közé tartozik a kerékpárok, a napenergia és fitness termékeket terén.

  BH Fitness részlege 1960-ban jött létre az egyre növekvő minőségi fitnesz felszerelések kereslet iránta. Mára mint egy 65 országában, mind az öt kontinensen történik a BH fitneszgépek értékesítése. BH Fitnesz minőségi, élvonalbeli technológiák teljes spektrumával áll az ügyfelek igényeinek kielégítésére. Elkötelezett a minőségbiztosítás és az innovatív kutatás-fejlesztési iránt.

  BH Fitness továbbra is piacvezető szerepére összpontosít, folyamatos fejlesztései meghaladják a várakozásokat.

  Bh Fitness vállalat

  - 1909 Beistegui Hermanos SA cég alapítása, ismertebb nevén BH,
  - 1919 Az első világháború végére, jelentős tapasztalatra tett szert az acél megmunkálásában. Elindul a BH újraszabályozott kerékpár gyártása
  - 1975-re az első edzőtermi szobakerékpár gyártása.
  - 1980: BH lett az első olyan vállalat, amely bevezette a rezgő kerékpárt ( "Vibrocycle").
  - 1985 A BH cég létrehozza a Exercycle SA részleget azzal a céllal, hogy a nagy kereslet miatt növelje az otthoni fitnesztermékek termelését.
  - 1987: A BH lett az első vállalat, amely bevezeti termékeiken az elektronikus monitort.
  - 1988: Az evezőgépeknél az állítható hidraulikus rendszer bevezetése

  - 1990: A BH lett az első vállalat, amely kifejlesztette a sokoldalú kijelzőt (távolság, elégetett kalória, idő, sebesség).

  - 1992: A BH bemutatja a világ első otthoni mágneses fékrendszerű kerékpárt.
  - 1995: A BH elkezdi az alumínium felhasználását az otthoni fitnesz termékeknél.
  - 1996: A BH legyártja az első európai Spin Bike-ot.
  - 1997: A BH használja elsőként az AC motort, mely a futópadok megbízhatóság érdekében, mely váltóáramú frekvenciaváltós motorokat jelent.
  - 2006 A Tajvani BH-ázsiai cégük megalakult, hogy ellássa a csendes-óceáni piaci keresletet, köztük Japán, Korea, Tajvan, Hong Kong és Ausztráliália térségét.
  - 2007 Megalakul a BH Észak-Amerika csoportja.
  - 2011 Világújdonság az energiatakarékos ECO üzemmód bevezetése a BH Fitness otthoni futópadoknál
  - 2012 Világújdonság! A világon elsőként fejlesztette ki az APPLE céggel együttműködve az iPhone, iPad, iPod-dal működő fitneszgépeket.
  - 2013 Világújdonság! A 2012-ben megjelent interaktív alkalmazásokat kibővítették ANDROID verzióra is, mely BLUETOTH-on keresztül csatlakoztatható. Megjelentek az i.Concept fitneszgépek.
  - 2013 i.Concept fitneszgépek: i.F2W futópad, i.F4R futópad, i.Khronos ellipszis tréner, i.Spada spinning kerékpár, i.Carbon Bike szobakerékpár megjelenése, mely Apple és Android eszközökkel is kompatibilis.
  - 2014 DUAL futópadok: F1 DUAL, F2 DUAL, F2W DUAL, F4 DUAL, F9R DUAL, F12 DUAL
  - 2014 DUAL elliptikák: NLS12 DUAL, NLS18 DUAL, ATLANTIC DUAL, FDC19 DUAL
  - 2014 DUAL spinning kerékpárok: SPADA DUAL
  2017 TFT termékek megjelenése

  A BH Fitness célja egyértelmű:
  Kíváló minőségű termékek gyártása és fejlesztése több mint 100 éves szakmai tapasztalattal, hogy egyszerűen a legjobb legyen a piacon.

  Gyári website: www.bhfitness.com

  BH Fitness Apple/ANDROID fitneszgépek = i.Concept